MRO Outsourcing

Ons hoofddoel is het bieden van een totaaloplossing. Een oplossing die onze klanten alle zorg uit handen neemt, zodat zij zich op hun core business kunnen concentreren. Dit leidt daarnaast tot aanzienlijke, doorlopende integrale kostenbesparingen door het reduceren van het leveranciersbestand en het optimaliseren van de supply chain en de logistiek.

Dit leidt daarnaast tot aanzienlijke, doorlopende integrale kostenbesparingen door het reduceren van het leveranciersbestand en het optimaliseren van de supply chain en de logistiek.

De supply chain van MRO producten is zeer complex en stelt hoge eisen aan de organisatie van een bedrijf. TFS heeft om deze redem sterk geïnvesteerd in het ontwikkelen van effectieve vaardigheden en procedures om de supply chain te kunnen beheren voor een brede groep klanten.

INKOOP

Uitgaven voor het MRO portfolio worden doorgaans beschouwd als niet-strategische uitgaven. Daardoor wordt er gefragmenteerd ingekocht bij teveel leveranciers.

LOGISTIEK

Wij willen voorkomen dat een product niet meer leverbaar is. Dit doen we door de beschikbaarheid te verbeteren en daarmee de productie-uptime te verhogen.

PROCESSEN

Wij hebben oog voor de onderdelen binnen bestaande processen die efficiënter en beter kunnen, zodat we het Order-to-Cash-proces kunnen vereenvoudigen en automatiseren.

Ook uw MRO kosten reduceren? Total Flex Solutions gaat graag met u de uitdaging aan om uw kosten te reduceren.

© Total Flex Solutions