• Over TFS

    Over TFS

TFS (Total Flex Solutions)

Het hoofddoel van TFS is het bieden van een totaaloplossing. Een oplossing die onze klanten alle zorg uit handen neemt, zodat zij zich op hun core business kunnen concentreren. Dit leidt daarnaast tot aanzienlijke, doorlopende integrale kostenbesparingen door het reduceren van het leveranciersbestand en het optimaliseren van de supply chain en de logistiek.

Onze maatwerkoplossingen bieden iedere klant meerwaarde. De zogeheten bouwstenenmethode die onze experts gebruiken bij het ontwikkelen van deze oplossingen, richt zich op het verbeteren van de volgende drie pijlers, te weten inkoop, logistiek en processen.

Ons professionele team voor projectmanagement maakt gebruik van specifieke bedrijftools op maat. Hiermee kan het team de huidige situatie van de klant in kaart brengen, belangrijke verbeterpunten vaststellen, het potentieel van de verbeteringen berekenen, oplossing ontwerpen en het implementatieplan uitwerken.

Wij nemen het complete MRO management uit handen

Kostenbesparing, slimme inkoop en proces efficiëntie
door TFS vormt de sleutel tot succes voor uw organisatie.

Uitgaven voor het MRO-portfolio worden doorgaans beschouwd als niet-strategische uitgaven. Daardoor wordt er vaak gefragmenteerd ingekocht bij honderden verschillende en relatief kleine leveranciers.

Over het algemeen leidt dit niet alleen tot weinig inkoopvoordeel, maar ook voor een hoge werkdruk door het vele aantal transacties. Op het gebied van logistiek zien wij doorgaans een verbeterpotentieel door de voorraadniveaus te verlagen en het risico te verminderen dat producten verouderen.

TFS wilt voorkomen dat een product niet meer leverbaar is. Dit doen we door de beschikbaarheid te verbeteren en daarmee de productie-uptime te verhogen. Dankzij onze Integrated Supply oplossingen kunnen wereldwijd toonaangevende bedrijven forse kostenbesparingen realiseren.

TFS heeft zich de afgelopen jaren als specialist op het gebied van Integrated Supply oplossingen opgewerkt en heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd in de verpakkings-, high-tech en elektrotechnische industrie.

Onze partners

© Total Flex Solutions