• Referenties

    Referenties & projecten
Knauf Isulation

Knauf Insulation

Knauf bestaat al sinds 1932. In dat jaar begonnen twee Knauf broers in Duitsland met de winning en de verkoop van gips. Inmiddels heeft Knauf in Europa een zeer vooraanstaande marktpositie op het gebied van bouwmaterialen. De activiteiten van Knauf beperken zich inmiddels allang niet meer tot uitsluitend op gips gebaseerde bouwmaterialen. Door samenwerking met vele partnerbedrijven wordt de betrokkenheid van Knauf bij de totale bouwwereld ook nog eens benadrukt.

http://www.knaufinsulation.nl

Neovia

Neovia is the global leader in customer-centric, end-to-end value chain solutions. With agility, innovation and responsiveness, we serve customers across six continents. We know and love global logistics, and we put our focus on your business challenges.

http://www.neovialogistics.com/

Hitachi

Hitachi

Hitachi is de specialist op het gebied van elektrisch gereedschap voor de eindgebruiker. Hitachi heeft een uitgebreid assortiment en biedt de keuze uit vele elektrische, snoerloze en benzine aangedreven gereedschappen. Hitachi is jarenlang de belangrijkste leverancier van elektrische handgereedschap.

www.hitachi.com

Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

De Postcode Loterij heeft sinds 1989 ruim 4,7 miljard euro uitgekeerd aan goededoelenorganisaties. Van de opbrengst gaat 50% naar goede doelen, is ruim 30% prijzengeld en gaat 19% naar eigen werving- en organisatiekosten (cijfers 2014). Vanaf de oprichting heeft de Postcode Loterij vele goede doelen gesteund. In 1990 waren dat er 3: Novib, VluchtelingenWerk, Natuurmonumenten. Door de snel stijgende opbrengst kwamen er in 1993 nog 4 bij, waaronder WNF en Unicef. Nu zijn het 99 goede doelen.

www.postcodeloterij.nl

Ook uw MRO kosten reduceren? Total Flex Solutions denkt
graag met u mee om uw kosten effectief te reduceren.

© Total Flex Solutions